SPONSRING

Sponsra tävlingsekipage


Vill du sponsra ett tävlingsekipage?
SAAF vill lyfta fram de nationella tävlingsryttare som tävlar en angloarab. Därför vill vi gärna samarbeta med dessa ryttare och hjälpa dem att leta sponsorer.

Du kan med ditt företag hjälpa till att sponsra en ryttare som tävlar angloarab på nationell nivå. För internationella tävlingsekipage gäller Svenska Ridsportförbundets regler, vilket betyder att sponsoravtalet måste vara godkänt av Svenska Ridsportförbundet. SAAF kan hjälpa till med dessa kontakter.

Ryttaren förbinder sig att berätta att han/hon är sponsrad av ditt företag och att den tävlar en angloarab.

Ryttaren har själv anmält sitt intresse till SAAF för detta samarbete.

SAAF sponsrar ryttaren med annonsutrymme för ditt företag och ditt företag sponsrar ryttaren med en fast summa pengar som gäller för ett kalenderår.

•Grundavgiften är 1.000 kronor.Hela beloppet går oavkortat till ryttaren. Företagets logotype med länk till företagets webbsida läggs upp på sponsorsidan samt aktuell grensida (distans, hoppning, dressyr mm) och ligger ett kalenderår.

Vill du utöka sponsoravtalet till att omfatta annat finns det möjlighet att utöka avtalet.

...............................................................................

• Betalning sker direkt till aktuell ryttare.

• Samtidigt sänder du en jpg-bild och adress till företagets webbsida, alternativ adress till företaget, samt text om företaget som visas när muspekaren för över annonsen. Skicka bilden/logan och ange vad sponsringen avser.
Skicka med mejl till Gudrun Gustavson på gudgus@gmail.com